stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir: „Strada Mihai Viteazul din Pisc este singura strada din Braila care figureaza asfaltata in acte, desi e pietruita. Le multumesc tuturor brailenilor care ne-au dat un sprijin”

Primarul Marian Dragomir a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, ca a centralizat toate sesizarile primite in urma publicarii pe site-ul Primariei a hartii cu strazile din municipiu si ca a descoperit o singura situatie in care o strada figura in documente ca fiind asfaltata, desi, in realitate, este pietruita. Este vorba despre strada Mihai Viteazul din cartierul Pisc.

Edilul a subliniat faptul ca restul sesizarilor au fost false sau greseli aparute pe harta publicata.

„Am verificat si am centralizat toate sesizarile de la cetateni primite pe e-mailul Primariei, prin mesaj privat pe contul meu de Facebook si inclusiv comentariile din publicatii. Unele dintre ele, cum e Prelungirea Lanului, nu s-au confirmat, adica cum am spus noi asa a fost, chiar daca un cont fals de Facebook a incercat sa induca in eroare, altele dintre ele se confirma in sensul unor erori umane ale celor care au lucrat la harta respectiva si avem la ora actuala un singur caz al unei strazi. Este vorba despre strada Mihai Viteazul din Pisc, care figureaza ca fiind asfaltata la inventarierea strazilor din 2002, si acum se lucreaza in Arhiva Primariei  pentru a se afla cand a fost asfaltata, in 199… si cat si care e motivul pentru care ea este astazi, in realitate, pietruita. Saptamana viitoare vom publica o completare a hartii, in care vor fi evidentiate toate aspectele semnalate de braileni. Acolo unde am avut o neconrodonata, harta va fi cu linie punctata, tocmai pentru a se vedea ca fost in urma unor sesizari. Intotdeauna am vrut sa abordez acest subiect cu maxima deschidere si sinceritate. Vreau sa le multumesc tuturor brailenilor de buna-credinta care ne-au dat un sprijin pentru a identifica situatia reala a tuturor strazilor din Braila”, a spus Dragomir.

Comentarii