stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir, „REEVALUATORUL” lui Gropeneanu | Din nou, MULTUMIT de cum plombeaza gropile firma „Micatis”: „Noile lucrari sunt la un alt nivel!”

„Ala-bala” cu modul in care firma care a castigat contractul pentru reparatii stradale isi face treaba. La doua saptamani dupa ce a notat cu „peste satisfactor” activitatea „Micatis Prod” SRL , primarul isi reevalueaza pozitia, vorbind despre „lucrari de o calitate mai buna”.

„Daca acum o sa mergeti in zona Delfinului, pe strada de intrare catre Fisc, o sa vedeti ca lucrarile sunt la un alt nivel. Ultimele lucrari sunt de o calitate mult mai buna, verificata de comisia din cadrul Primariei. Au adus angajati noi. Au fost receptivi la criticile mele”, a declarat edilul.

La sfarsitul anului trecut, dupa ce presa si numerosi internauti au prezentat cazuri in care „Micatis” a realizat lucrari de proasta calitate, primarul s-a aratat intelegator, mentionand, de mai multe ori, ca este vorba despre o societate aflata la inceput de drum, care „are utilaje noi, dar, din pacate, are si oameni noi, care nu sunt foarte specialisti sau care invata acum”.

Comentarii