stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir, reactie DURA: „Cine a putut sa aduca vacile sa pasca printre blocuri erau niste boi. Pentru orice se intampla e de vina primarul, dar si pentru ca unii isi scot caii la pascut pe strazile Brailei?”

Primarul Marian Dragomir a criticat in termeni duri situatiile in care animale domestice, precum cai sau vaci, sunt lasate libere pe strazile municipiului, precizand ca Primaria, prin intermediul Politiei Locale, ar trebui sa fie mai dura cu proprietarii animalelor. In ultima perioada, pe retelele de socializare au fost publicate fotografii cu cai si vaci printre blocuri din cartierul Vidin.

„Din pacate, … este un grad de civilizatie al celor care detin acei cai si care nu inteleg ca nu e normal. Caii nu au ce cauta in municipiul Braila. Probabil ca cei care au adus vacile printre blocuri erau niste boi. La modul cum se comporta acei domni (n.r. stapanii animalelor), care au putut sa duca vacile sa pasca printre blocuri, nu sunt dur deloc. Cred ca ar trebui sa fim mai duri. O sa am o discutie cu cei de la Politia Locala, ca sa identifice animalele dupa acel crotal si sa le dea amenzi proprietarilor. Din pacate, unii dintre cei care au cai sunt deja plini de amenzi, nu au bunuri in proprietate incat sa-i executam, mergem in instanta si nu avem succes pentru ca orele de munca in folosul comunitatii nu sunt vazute la fel de toata lumea. Vom lua legatura cu cei de la Depozitul de armasari de la Ramnicelu, sa ne dea o mana de ajutor, ca nu e usor sa prinzi un cal pe strazile Brailei. Politia a dat amenzi, inclusiv a luat niste cai din zona ANL Lacu-Dulce. E penibil”, a declarat Dragomir.

Edilul a mai mentionat faptul ca, desi „pentru orice se intampla in oras e vinovat primarul”, in acest caz este vorba despre „lipsa de civilizatie a stapanilor animalelor”: „Poate nu considera ca locuiesc la oras!”.

Comentarii