stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir promite ca ECO va spala strazile Brailei cu DETERGENT si va ASPIRA frunzele cazute

Primarul Marian Dragomir promite ca Eco S.A., societatea de salubritate a Consiliului Local Municipal, ii va lasa cu gura casca pe braileni: strazile municipiului din zona care ii revine firmei vor fi spalate cu detergent incepand de anul  viitor. 

In ultimele luni, ECO a fost criticata de nenumarate ori pe retelele de socializare, atat pentru activitatea de salubrizare menajera, cat si pentru deja celebrul episod al autoutilitarei care lasa in urma o imensa dara de fum.

Edilul a anuntat recent, in cadrul unei conferinte de presa, ca in dotarea operatorului public de salubritate urmeaza sa intre, la inceputul anului viitor, „masini noi”, printre care si un utilaj dotat cu perii si sisteme de clatire speciala, pentru spalarea strazilor cu detergent. 

„La sfarsitul lunii februarie vom avea si masini noi la ECO, tractor nou, alte utilaje, dar si o masina de aspirat frunzele, asa cum am vazut in foarte multe dintre orasele Uniunii Europene. Prin ce vom cumpara, ECO va avea capacitatea de a spala strazile cu detergent, o solutie speciala care nu afecteaza mediul ambient”, a explicat sursa citata.

Primarul a mai mentionat ca utilajul va iesi pe strazi „cam din vara” anului viitor, fiind vorba de un proiect pilot.

„Vom incerca pe sectorul ECO, sa vedem cum functioneaza si daca va da randament vom trece pe toate strazile”, a concluzionat Dragomir.

Comentarii