stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir promite: „Braila va fi un oras curat. 2 milioane de euro investitii in salubritate”

ECO, societatea de salubrizare a Primariei, va face investitii in valoare de 2 milioane de euro, bani primiti de la Consiliul Local Municipal, care a aprobat marirea capitalului social.

Primarul Marian Dragomir spune ca societatea va fi dotata cu cele mai moderne utilaje, afirmand ca „Braila va fi un oras curat”.

„Masini colectare gunoi, automaturatoare, masina aspirat frunze, perii, 600 containere, etc. Doar lucruri noi!!! Totul prin licitatie publica. Braila trebuie sa devina un oras curat. Societatea primariei are datorii istorice din 2007 si o dotare veche. Cele doua societati private nu se ridica la nivelul dorit de noi. Au promis, au spus ca fac, au fost amendate dar nu au rezolvat nimic. Unii braileni arunca gunoiul pe strada. Primesc amenzi. Este momentul unei investitii serioase in salubrizare. Societatea primariei va fi dotata cu cele mai moderne utilaje. Societatile private se pot dota si ele sau pot avea soarta firmelor de maxi taxi care nu au investit.
Braila va fi un oras curat. Banii nostri din taxe si impozite sunt directionati spre cele mai moderne dotari. Responsabilitatea este a Primariei Braila pentru investitii serioase dar si a fiecare brailean pentru a pastra curatenia”, a scris edilul pe o retea de socializare.

Comentarii