stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir: „Podul peste Dunare, asteptat de braileni de foarte mult timp. PNL, care a criticat, sa isi inchida sediul partidului cand vor incepe lucrarile la pod”

Primarul Marian Dragomir a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa ca scoaterea la licitatie a proiectarii si executiei podului peste Dunare „este un lucru foarte bun pentru Braila”, aratand ca liberalii care au criticat investitia „ar fi cazul sa inchida sediul partidului atunci cand vor incepe lucrarile”.

„Podul peste Dunare este o lucrare pe care brailenii o asteapta de foarte mult timp, care a fost dorita de toata lumea, insa s-a ajuns ca politicienii sa se fereasca sa vorbeasca despre pod, avand in vedere discutiile interminabile, fara o finalizare, de peste 25 de ani. Ne imaginam si forta de munca care va apare in perioada urmatoare si investitiile in zona. Atunci cand vor incepe lucrarile, avand in vedere declaratiile unora mai sceptici, politicienii care au criticat, ma refer la cei de la PNL, cred ca ar fi cazul sa inchida sediul partidului, pentru ca nu vor mai avea niciun fel de activitate politica. Eu ma asteptam, dimpotriva, ca dansii sa spuna ca este o lucrare benefica pentru municipiul si judetul Braila, ca este necesara si ca va aduce un plus de valoare si nicidecum sa critice. Nici eu nu vad ce mare lucru aduc dansii in politica braileana cu o astfel de abordare, cum ei nu vad ce mare lucru aduce podul”, a spus Dragomir.

Consilierul judetean Danut Lungu, vicepresedinte al Organizatiei Judetene PNL, a afirmat recent ca nu crede ca podul „va aduce un mare beneficiu Brailei”.

Comentarii