stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir: „PNL se intreaba „De ce tot el?”. O sa le raspunda brailenii pe 27 septembrie! Sunteti disperati daca faceti un afis cu poza mea”

Social-democratul Marian Dragomir, candidat pentru un nou mandat de primar al municipiului, a reclamat faptul ca PNL isi face campanie „prin manevre murdare”, prezentand mai multe materiale electorale distribuite de liberali pe retelele de socializare.

Edilul sustine faptul ca PNL duce o campanie negativa, care, in opinia sa, reprezinta „o jignire la adresa brailenilor”.

„Am observat ca si de acesta data au depasit masura in campania electorala, la negative. Am zis sa va arat cateva negative asumate! Este vorba despre PNL, care publica pe Facebook aceste afise. Se intreaba daca pot sa mai aiba incredere in mine si Francisk Iulian Chiriac? Dar creditorii mai au incredere in liderii lor, ca ii alergau prin oras pana de curand… Nu le-am dat acordul pentru a-mi folosi imaginea in campanie. Cea mai tare este aceasta in care se intreaba „De ce tot el?”. Duce la superlativ deznadejdea PNL-ului. Ia uitati ce mi-a facut mie PNL! Cred ca au inteles unde sunt ei si unde suntem noi. PNL nu are acordul meu pentru a se folosi de imaginea mea in campania lor murdara. O sa inteleaga la sfarsitul campaniei murdare. Noi nu vom face aceeasi campanie negativa si nu am sa mai raspund la astfel de atacuri. Cu ce drept isi permit sa faca asa ceva? Si in alte campanii electorale falsificau fotografii si mesaje. Stimati PNL-isti, in 2020, la voi suna doar zgomotul de disperare. Sunteti efectiv disperati daca acum, in ultima saptamana electorala, faceti un afis electoral cu poza mea si intrebati „De ce tot el, Dragomir?”. O sa le raspunda brailenii pe 27 septembrie!”, a declarat Dragomir.

Primarul a mai adaugat faptul ca pe tot parcursul campaniei electorale nu a vorbit despre contracandidatii sai. 

Comentarii