stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir: „Plombele prost realizate au fost date pentru refacere si nu au fost platite. Si eu as fi nemultumit ca nu s-a plombat pe strada pe care ajung eu acasa”

Primarul Marian Dragomir a anuntat ca lucrarile de proasta calitate executate de firma „Micatis” pe strazile din municipiu nu vor fi platite, aratand ca au existat cazuri in care Municipalitatea a cerut refacerea unui numar important de plombe.

„Plombarile respective nu au fost decontate si au fost transmise spre refacere. Acesta este motivul pentru care am spus de atatea ori ca este nevoie sa ne facem societatea proprie. Stiu mai multe locatii unde s-au dat sa se refaca lucrarile, pentru ca nu au fost facute corespunzator. Asta este situatia, nu au fost platite… Dar acesta este factorul uman. Este o societate care, din fericire, are utilaje noi, dar, din pacate, are si oameni noi, care nu sunt foarte specialisti sau care invata acum. Am inteles ca una dintre echipe se descurca foarte bine, dar o alta echipa este mai la inceput. Nu e vorba de rea-vointa. De fiecare data cand le-am solicitat (n.r. refacerea lucrarilor) au spus ca revin”, a spus Dragomir.

Edilul a mai precizat faptul ca lucrarile sunt efectuate dupa un program stabilit de Primarie „in functie de intensitatea traficului pe strazi”, incepandu-se cu „strazile perpendiculare pe strazi principale, unde se faciliteaza accesul catre anumite locatii de interes public”: „Si eu as fi nemultumit ca nu s-a plombat strada pe care ajung eu acasa, dar nu este important sa se plombeze strada primarului, sau strada lui X sau a lui Y. (…) Nu putem sa stabilim in functie de interesele mele sau ale altcuiva, pe ce strada se intra. Sunt atat de multe gropi, incat la un moment dat le vom finaliza.”

Comentarii