stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir nu o mai vrea pe Carmen Dan in Guvernul Dancila: ”Ar fi o schimbare benefica!”

Primarul Marian Dragomir (PSD) considera ca schimbarea lui Carmen Dan din fotoliul de ministru al Afacerior Interne ”ar fi benefica”.

Recent, premierul Viorica Dancila a anuntat o remaniere guvernamentala, care ar urma sa fie decisa, in Comitetul Executiv National al PSD, la inceputul acestei saptamani. Potrivit presei centrale, Dan se afla pe lista ministrilor care vor parasi Guvernul.

”Apropierea fata de o persoana sau alta conteaza mai putin, activitatea ministrului conteaza mai mult. Daca remanierea tine de lipsa activitatii, se justifica. Au fost mai multe discutii legate de Carmen Dan, dar avand in vedere istoricul pe care doamna ministru il are vis-a-vis de activitatea guvernamentala cred ca ar fi o schimbare benefica. Ma refer la toata activitatea, inclusiv la modul de gestionare al evenimentelor din 10 august”, a declarat edilul.

Marian Dragomir a tinut insa sa mentioneze ca Petre Daea, ministrul Agriculturii, ar trebui sa ramana in Guvernul Dancila: ”De cand e ministru, toate subventiile pentru agricultura, inclusiv cele complementare, au fost acordate la timp, a fost distribuita apa in toate canalele de irigatii. Judetul Braila este pe primul loc la ceea ce inseamna suprafata irigata, ca numar de contracte incheiate”.

Comentarii