stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir: „Nu mi-am imaginat ca unii braileni vor fura tomberoanele din centrul orasului. E foarte trist!”

Primarul Marian Dragomir a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu se astepta ca o parte dintre tomberoanele amplasate pentru colectarea selectiva a deseurilor sa fie furate, precizand ca recipentele in cauza se aflau in blocuri din zona centrala a orasului. Au fost sustrase tomberoane de la zece asociatii de proprietari.

„Mi-am imaginat ca vom fi reticienti la a avea acasa doua recipiente pentru gunoi. M-am asteptat si ma astept in continuare la o implicare a celor care au bun-simt, care inteleg ca este singura solutie pentru a plati mai putin anul viitor. Nu mi-am imaginat niciodata ca vor fura unii tomberoanele. Este foarte trist! Ma asteptam sa nu respecte, sa nu selecteze toti, dar sa fure tomberoanele nu m-am asteptat. S-au furat din centrul orasului, acolo unde avem o asteptare si mai mare, ma refer la blocurile adiacente centrului, Palatului Administrativ. Nu e un fenomen, dar s-au furat de la 10 asociatii de proprietari. Probabil unii dintre ei au parinti la case, au nevoie la curti”, a spus primarul.

Dragomir a mai precizat ca operatorul de salubritate nu s-a gandit sa asigure tomberoanele printr-un sistem de prindere, aratand ca pretul unui astfel de recipient este de aproximativ 200 de lei.

Comentarii