stiri Braila – debraila.ro

Primarul Brailei, mesaj pentru alegeri: „Marian Dragomir inseamna PSD. Un oras cu primar PSD are nevoie de un guvern PSD”

Primarul Marian Dragomir a transmis, joi, in cadrul unei conferinte de presa, un mesaj brailenilor inainte de ziua alegerilor parlamentare, subliniind faptul ca „Dragomir inseamna PSD”.

„M-am implicat in campanie, am fost alaturi de colegi in municipiu. Marian Dragomir inseamna PSD si echipa noastra este o echipa care, din punctul meu de vedere, se sustine reciproc. In cele cinci luni de activitate la Primarie, am facut un bilant al administratiei, am transmis catre cetateni toate realizarile de pana acum. In cele cinci luni de administratie la Primarie, am demonstrat ca suntem o echipa serioasa si ne-am pliat pe nevoile si necesitatile cetatenilor, asa cum am venit in campania de la locale. Am inceput sa implementam proiectele din campanie, de la autobuze, de la parcuri de joaca, de la toaletari spatii verzi si curatenie, de la mai multa siguranta in trafic. Chiar daca campania electorala se incheie, proiectele noastre continua in viitor, dar o administratie pentru a putea face mai mult are nevoie si de un guvern. Concluzia este ca un oras cu primar PSD are nevoie de un guvern PSD, pentru ca, pana in prezent, proiectele pe care le-am facut au fost din banii nostri, ai Municipiului Braila, pentru a putea face proiecte mai mari, cu un impact mult mai puternic, avem nevoie de o sustinere de la Guvern, a spus edilul.

Comentarii