stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir: „Maine, implinesc 41 de ani. Nu mandatul e cel mai frumos cadou, ci increderea primita”

Primarul Marian Dragomir (PSD) a declarat, miercuri, dupa ce a primit, in Sala Mare a Prefecturii, certificatul doveditor al alegerii in functie, ca le multumeste celor care i-au acordat increderea prin vot, incredere pe care a descris-o ca fiind unul dintre cele mai frumoase cadouri pentru ziua sa de nastere. Joi, 16 iunie, Dragomir implineste 41 de ani.

„Este normal sa incep prin a multumi celor care au avut incredere in mine, in actuala echipa de consilieri municipali si judeteni si celor care ne-au votat si isi pun sperante mari in noi. Lor trebuie sa le transmitem, in urmatorii 4 ani, incredere ca proiectele pe care ni le-am asumat se vor transforma in realitate. Maine este o zi deosebita, implinesc 41 de ani. Cel mai frumos cadou nu este mandatul de primar, ci gandurile bune, increderea si faptele bune pe care urmeaza sa le facem impreuna”, a spus edilul in fata consilierilor locali si judeteni, prefectului si presedintilor Biroului Electoral Municipal si Biroului Electoral Judetean.

Dragomir a mai vorbit despre „investitii, locuri de munca bine platite”, dar si despre „lucruri simple”, facand referire la promisiunile sale din campania electorala.

Comentarii