stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir: „M-am opus purtarii mastii peste tot! Nu scrie in hotarare unde anume, ci doar „in municipiu”. O purtam si in casa, in masina?”

Purtarea mastii de protectie in municipiu si in 13 sate din judetul Braila devine obligatorie incepand cu data de 13 octombrie, potrivit unei hotarari adoptate de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta.

Contactat telefonic, primarul Marian Dragomir ne-a declarat faptul ca a participat la sedinta CJSU, unde a sustinut ca obligativitatea purtarii mastii de protectie trebuie instituita „doar in locurile foarte aglomerate din municipiu”.

„Eu nu am drept de vot, dar mi-am spus parerea. Masca trebuie purtata acolo unde sunt aglomerari de persoane, in locurile foarte aglomerate. Doar acolo… Daca sunt singur pe strada sau impreuna cu cineva din familie, nu ar trebui sa o port!”, a precizat edilul.

Totodata, Dragomir sustine ca hotararea CJSU este „ambigua”, tinand cont de faptul ca este mentionat doar municipiul Braila ca loc unde purtarea mastii devine obligatorie.

„E o hotarare neclara si ambigua, care lasa loc de interpretari din punctul meu de vedere. Nu scrie unde anume, ci doar <<in municipiu>>. O purtam si in casa, in masina? Curtile caselor sunt tot in municipiu. Purtam masca si acolo? Trebuie lamurita situatia”, a mai adaugat primarul Brailei.

DOCUMENT | Masca de protectie devine OBLIGATORIE in municipiul Braila si in 13 sate – Hotarare CJSU din 12 octombrie

Comentarii