stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir: „Lucrarile facute de „Dorei” nu sunt decontate. Nu va sta niciodata primarul langa fiecare muncitor care face o lucrare proasta”

Primarul Marian Dragomir a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca lucrarile de mantuiala de pe strazile Brailei „nu sunt decontate”, constructorii fiind obligati sa le refaca pe banii lor. Recent, pe retelele de socializare au aparut fotografii cu asfaltari pe langa cioate si borduri montate peste guri de canalizare.

„Daca n-ar fi fost firmele astea n-am fi avut, dumneavoastra sau eu, din pacate, bancurile cu Dorel. Din pacate! Nu va sta niciodata primarul langa fiecare muncitor care pune… sau care face o lucrare proasta. Oamenii cu atributii din Primarie, in momentul in care merg sa faca receptia lucrarilor, dispun de fiecare data refacerea lucrarilor si nu le platesc decat atunci cand sunt facute. Mai sunt destule lucrari jenante pentru constructori, nu doar cele de pe Facebook. Nu putem noi de la Primarie sa le angajam sau concediem personalul, ci dam dispozitie de remediere”, a spus Dragomir.

Edilul a mai mentionat faptul ca nu exista lucrari platite in avans: „Ei (n.r. firmele) nu raman cu banii, ci doar cu lucrarea facuta de doua-trei ori.”

Comentarii