stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir: „Investim in transport pentru a nu mai avea cazuri cu microbuze carora le cad usile prin oras, cu soferi care au impresia ca transporta cartofi in loc de pasageri”

Primarul Marian Dragomir a anuntat, prin intermediul unei postari pe o retea de socializare, ca Primaria a alocat, in 2017, peste 1.800.000 de euro pentru achizitionarea a 20 de autobuze noi, 16 de capacitate medie si 4 de capacitate mica. Totodata, edilul a precizat ca urmeaza sa fie instalate 45 de automate pentru bilete noi, in timp ce automatele existente vor fi modernizate.

„Investim in transport pentru a nu mai avea cazuri cu microbuze carora le cad usile prin oras, cu soferi care fac intrecere si au impresia ca transporta cartofi in loc de pasageri, care sa fumeze la volan, care sa uite sa dea bilet cand incaseaza banii. Activitatea noastra si investitile realizate nu trebuie sa fie puse in umbra de comportamentul unui angajat al Braicar. Daca aveti asemenea informatii va rog sa dati exemple concrete cu traseul, numarul de inmatriculare al mijlocului de transport, data, ora si semnalmentele persoanei”, a aratat primarul.

Potrivit sursei citate, in anii urmatori va continua modernizarea transportului public de calatori prin cumpararea de tramvaie si autobuze electrice si montarea afisajelor electronice in statii.

Sursa foto: Facebook

 

Comentarii