stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir, intrebat de ce nu asfalteaza strazile: „Am familie acasa. Pana la finalul licitatiei, nu pot pune nici macar un cm² de asfalt”

Foarte multi braileni il intreaba pe primarul Marian Dragomir, prin intermediul retelelor de socializare, de ce strazile din municipiu nu sunt inca asfaltate, asa cum a promis in campania electorala, desi edilul a precizat de mai multe ori ca a demarat procedura in Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

Astfel de intrebari au fost puse si la postarile primarului pe Facebook referitoare la cu totul alte subiecte decat starea strazilor: „Dar gropile, domnule primar, cand le rezolvati?”/ „Nu se pot astupa si gropile de pe centura sos. Baldovinesti -Vidin? Sunt cratere, nu gropi!!! Slalom fac masinile pe acolo! Macar o carpeala!?!?!?!”

Dragomir i-a transmis unui internaut ca nu poate asfalta nici macar un cm² de strada pana la finalizarea licitatiei, subliniind ca isi doreste sa isi duca la capat promisiunea din campanie, insa „legal”.

„Suntem in licitatie pentru asfaltari. Contestatii, proceduri, termene. Am mai prezentat situatia, dar pana la finalul licitatiei nu pot pune legal nici macar un centimetru patrat de asfalt! Atunci cand legea imi va permite (n.r. o sa se asfalteze). Pentru ca sunt responsabil, vreau sa fac, dar legal si am familie acasa. Punct”, a scris edilul pe Facebook.

Comentarii