stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir i-a cerut demisia adjunctului Politiei Locale, insa Hahui i-a zis „pas”

Primarul Marian Dragomir a reactionat in cazul imaginilor surprinse in curtea Politiei Locale, in care apare un politist in timp ce spala masina adjunctului institutiei, precizand ca i-a cerut demisia sefului de la „Locala”, insa Dumitru Hahui i-a comunicat ca nu considera „necesar” un astfel de gest.

„La intrebarea mea, nu considera ca este necesar sa-si dea demisia. Recunoaste ca foloseste masina respectiva si declara ca agentul i-a spalat masina fara sa-i fi dat aceasta dispozitie. Urmeaza ca din cercetarea interna sa se verifice acest aspect. Din punctul meu de vedere fotografia este reala. Astfel de situatii trebuie sa dispara complet iar cei care au folosit astfel de practici trebuie sa fie sanctionati conform prevederilor legale. Astept finalizarea cercetarii interne si luarea primelor masuri de catre conducerea Politiei Locale”, a mentionat Dragomir.

Edilul a mai adaugat faptul ca asteapta finalizarea cercetarii interne demarata de seful Politiei Locale, Traian Jipa, subliniind ca trebuie luate masuri in acest caz.

Comentarii