stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir: „Festivalul Florilor de Primavara a fost o reusita. Copiii au fost minunati, le citeai bucuria pe fata”

Primarul Marian Dragomir a catalogat Festivalul Florilor de Primavara, eveniment care a avut loc intre 7 si 9 aprilie, in Parcul Monument, ca fiind „o reusita”. Edilul s-a aratat „foarte multumit” de numarul mare de participanti, in conditiile in care „vremea nu a fost cea mai buna”.

„Incercam sa mentinem toate evenimentele la un nivel foarte ridicat. Eu cred ca a fost un eveniment reusit. Vreau sa le multumesc tuturor celor care au contribuit la aceasta reusita, mai ales celor care au oferit momente frumoase brailenilor. Copiii au fost minunati, le citeai bucuria pe fete. Chiar cred ca ne-am facut foarte bine treaba. Ma bucur ca s-au cumparat si foarte multe flori, care, cu siguranta, vor infrumuseta numeroase balcoane sau gradini”, a spus Dragomir.

Primarul a mai mentionat faptul ca programat deja Festivalul Florilor de Toamna, in luna septembrie, unde vor veni din nou actorii Teatrului Masca, insa cu spectacole in premiera: „Vor fi reprezentatii noi ale celor de la Masca, dar si multe alte surprize.”

Comentarii