stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir, dupa episodul “Terminati cu Legile Justitiei”: “Daca venea Dragnea la Braila, se mai adauga ceva. Exista mai multi membri PSD care au aceeasi opinie ca si mine”

Primarul Marian Dragomir, care, recent, a transmis un mesaj dur conducerii centrale a PSD, chiar in prezenta secretarului-general Codrin Stefanescu si a mai multor ministrii din Guvernul Dancila, afirma ca la discursul sutinut la alegerile pentru sefia filialei “se mai adauga ceva” daca era prezent si Liviu Dragnea, fara sa faca alte comentarii.

Edilul le-a cerut, duminica, social-democratilor de la varful partidului sa renunte la ofensiva impotriva Justitiei, Stefanescu raspunzandu-i ca e nevoie de Legile Justitiei pentru ca “sunt primari, viceprimari, consilieri judeteni, consilieri municipali hartuiti cu catusele de ani de zile, in toata tara, pentru tot felul de mizerii si aberatii”.

“Nu au existat admonestari sau reprosuri (n.r. din partea conducerii centrale, pentru discurs). Exista mai multi membri PSD care au aceeasi opinie ca si mine; unii o spun…, altii nu o spun atat de direct. Eu cred ca a contat foarte mult si opinia mea. Cei care au fost declarati nevinovati de instante, normal ca au fost haituti, dar una e una, alta e alta. La discursul meu se mai adauga ceva daca venea Liviu Dragnea la Braila. Nu are niciun sens sa comentez mai mult, pentru ca Dragnea nu a fost”, a declarat Dragomir.

Totodata, primarul Brailei a mai afirmat ca a intrat pe usa din fata a cladirii in care s-au desfasurat alegerile, in contextul in care invitatii de la Bucuresti au ales o intrare laturalnica, pentru a evita contactul cu protestatarii.

“Noi am intrat pe usa din fata, si cei doi viceprimari la fel. Pe usa din fata am si iesit. Nu stiu de ce ministrii au intrat pe acolo. Dincolo de toate criticile care se aduc PSD, vreau sa va spun ca vina colectiva a disparut odata cu comunismul. Nu tot ce i se reproseaza unui lider de la Bucuresti trebuie sa i se reproseze unui om care e membru de partid. (…) Daca Codrin Stefanescu mi-a zis pe nume de mai multe ori in timpul discursului, inseamna ca l-a marcat ce am spus. E opinia lui! Ma cunoaste, nu era cazul sa ma certe pentru discurs. Procentele PSD se datoreaza oamenilor din teritoriu”, a concluzionat sursa citata.

Comentarii