stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir, dupa ce liberalii au vorbit de ”omagii”pentru edil: ”Am sa-i las odata pe angajati sa faca deszapezirea fara mine, apoi vom trage niste concluzii”

Primarul Marian Dragomir, care a participat activ la cele doua episoade de deszapezire, a declarat ca o sa-i lase ”odata” pe cei trei operatori de salubritate, dar si pe angajatii Serviciului de Utilitate Publica si Gospodarire Publica, sa deszapezeasca municipiul fara implicarea sa, ca apoi sa fie trase ”niste concluzii”.

‘Acum a fost prima deszapezire de care am avut parte ca primar si am constatat ca m-a intampinat mandatul cu o cantitate foarte mare de zapada. Nu mi-am imaginat ca va ninge atat de mult in cateva zile. Sunt ferm convins ca incet-incet operatorii si angajatii care se ocupa de deszapezire au inteles ce doresc, care este abordarea. Vom mai participa inca o perioada impreuna la deszapezire si apoi am sa-i las o data, sa vedem cum e o deszapezire fara mine, stand un pic doar in situatia de observator, apoi vom trage niste concluzii”, a spus edilul.

Dragomir a fost acuzat de liberalul Petrica Popa, consilier municipal, ca si-a facut un titlu de glorie din reusita deszapezirii si participarea sa la actiune: ‘Iata ca acum, cand PSD Braila a reusit sa ajunga la putere se vad rezultate incredibile: Primaria actioneaza normal. Trebuie sa aducem omagii domnului Primar al Brailei precum si activului de consilieri PSD Braila.”

Comentarii