stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir, dupa ce Braila a primit 0 lei de la Guvern: „Citule, ce tot ai cu brailenii? Pentru ca eu sunt primar PSD? Nu esti SuperCitu, ci doar un frustrat mic”

Primarul Marian Dragomir a reactionat dupa ce premierul interimar Florin Citu a ignorat municipiul Braila la alocarea banilor din fondul de rezerva al Guvernului, in timp ce municipii cu primari PNL au primit sume uriase. Edilul a precizat ca la Suceava, Constanta si Medgidia au ajuns aproape 10 milioane de euro.

„Guvernul PNL a dat zero lei municipiului Braila. A doua oara! Citule, ce tot ai cu brailenii? Am inteles ca ai avut ceva cu mine in campania electorala, dar de ce ai taiat toti banii municipiului Braila a doua oara? Pentru ca eu sunt primar PSD? La primarii PNL de ce nu ai taiat banii, Citule? Pentru ca te-au votat la Congresul PNL? Nu ti-a tremurat pixul? Pentru ca nu ai caracter, Citule? Citule, nu sunt banii tai de acasa, sunt banii din bugetul national si trebuie sa fie impartiti egal, corect si transparent fara criterii politice. Stiu ca oricum nu o sa intelegi niciodata sa fii corect, Citule. Anul trecut in campania electorala te-ai intalnit la Galati cu Danaila, fostul presedinte PNL Braila, si ati taiat si atunci banii brailenilor”, a precizat Dragomir.

Totodata, primarul a subliniat faptul ca a transmis Institutiei Prefectului o adresa prin care solicita suma de 17,6 milioane de lei pentru „cheltuieli curente, urgente”.

„5.000.000 lei pentru Primariile PNL ale municipiilor Giurgiu, Targu Jiu, Piatra Neamt, Ploiesti, Satu Mare. 10.000.000 lei pentru Primaria municipiului Constanta – tot PNL. 15.000.000 lei pentru Primaria municipiului Suceava – tot PNL. 23.000.000 lei pentru Primaria municipiului Medgidia – tot PNL. Nu esti SuperCitu, ci doar un frustrat mic care taie din pix si se razbuna politic pe colegii de partid si pe cei care au alte optiuni politice. Bine ca te-au picat si in Parlament, ca tu oricum nu ai inteles ce te parasutase la Guvern”, a mai adaugat Marian Dragomir.

BANII lui Citu pentru judetul Braila: cele 13 comune PNL – 3,5 mil. lei; restul comunelor (25) – 1,5 mil. lei! | Municipiul Braila – 0 lei! Singura comuna cu primar USR, Maxineni – 0 lei! Singura comuna cu primar PMP, Racovita – 0 lei!

Comentarii