stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir, discurs DUR in fata emisarilor lui Dragnea: „TERMINATI CU LEGILE JUSTITIEI odata!” | Replica lui Codrin Stefanescu

Primarul Marian Dragomir le-a transmis, duminica, liderilor PSD care au venit de la Bucuresti pentru a participa la alegerile pentru fotoliul de presedinte al Organizatiei Judetene, in frunte cu secretarul-general al partidului, Codrin Stefanescu, sa puna punct asaltului asupra Justitiei, fiind aplaudat la scena deschisa de social-democratii aflati in sala unde s-a desfasurat evenimentul.

Replica lui Stefanescu a venit la scurt timp, tot in timpul Conferintei Judetene Extraordinare: „E nevoie de legile Justitiei. Nemernicii astia ne-au vanat cu catusele in mana!”.

„Eu ma bucur ca ne vedem in numar atat de mare, pe de o parte, dar pe de alta parte va spun ca sunt oarecum trist, pentru ca ne vedem la alegeri, pentru ca uneori o parte dintre colegii nostri isi aleg un drum in viata (n.r. referire la demisia lui Mihai Tudose). Ar trebui sa spunem mai multe lucruri despre noi si despre altii. Ce ar trebui sa discutam? Poarte ar trebui sa discutam mai mult despre realizarile celor din judete, ca sa ia exemplu cei de la Centru. (…) Poate ar trebui sa vorbim mai mult despre atragerea de investitii. (…) Mi-as fi dorit la fel, ca la Bucuresti, sa vorbim despre finantarea proiectelor europene, despre pod, despre salarii, despre multe lucuri, dar noi vorbim despre un singur lucru. Dragi colegi, de cele mai multe ori, realizarilor tuturor primarilor, fie ca vorbim de municipii, comune, sunt puse in umbra de un singur lucru. Si mai terminati cu legile Justitiei odata. Hai sa vorbim despre realizarile noastre, de cele mai frumoase lucruri. De fiecare data avem un singur scop: sa vorbim de ce nu ne caracterizeaza si sa ne lasam atrasi intr-o discutie care nu ne face cinste. Schimbati discursul, stimati colegi de la Bucuresti. Vorbiti despre realizari, despre ce trebuie sa faca PSD, nu despre niste legi pe care le tot discutati de doi ani. Ori le schimbati, ori nu, dar abandonati subicetul, ca ne face rau noua, tuturor”, a spus edilul.

De cealalta parte, dupa cum am mentionat anteror, Stefanescu, mana dreapta a lui Liviu Dragnea, i-a raspuns vizibil iritat lui Dragomir, mentionand ca „este nevoie de tot ce am facut noi, pentru ca sunt primari, viceprimari, consilieri judeteni, consilieri municipali hartuiti cu catusele de ani de zile, in toata tara, pentru tot felul de mizerii si aberatii”.

La evenimentul politic care a avut loc in incinta fostului club „Progresul” au participat si mai multi ministrii ai Guvernului Dancila, printre care Rovana Plumb, Dan Suciu si Sorina Pintea.

Comentarii