stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir, despre Gheorghita, seful ISJ, care are dosar penal pentru ca a lovit un barbat: „Nu poate fi un exemplu pentru elevi”

Primarul Marian Dragomir a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca inspectorul scolar general interimar Dan Gheorghita „nu poate fi exemplu pentru elevi” in conditiile in care este cercetat penal pentru lovire si alte violente.

„Orice om are, in anumite momente, perioade cand se enerveaza, dar lucrurile trebuie tinute sub control. O functie publica nu aduce doar avantaje, ci si responsabilitati. Cu siguranta, Politia stie cel mai bine ce s-a intamplat la fata locului. Politia va spune daca domnul a facut doar scandal sau a si lovit pe cineva. Functia de inspector scolar general nu permite un astfel de comportament”, a spus edilul.

Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean, in noaptea de 8 spre 9 septembrie, in jurul orei 01:00, seful ISJ a provocat un scandal pe o terasa de pe Faleza, lovindu-l cu pumnul in zona fetei pe un ospatar. Gheorghita neaga faptul ca l-ar fi lovit, admitand doar ca a fost recalcitrant din cauza faptului ca nota de plata i-a fost adusa de catre bucatareasa, sotia celui care sustine ca a fost batut.

Comentarii