stiri Braila – debraila.ro

Dragomir, despre conditiile din padocuri: „Este normal sa punem pe primul loc investitiile in conditiile pentru oameni si dupa aceea pentru caini”

????????????????

Primarul Marian Dragomir a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca Primaria  „a alocat foarte multi bani pentru investitiile in scoli in cursul anului 2017”, atunci cand a fost intrebat cum comenteaza acuzatiile ONG-urilor cu privire la conditiile improprii din adaposturile pentru maidanezi ale Municipalitatii.

„Scopul nostru este sa capturam cat mai multi caini din oras, astfel incat subiectul acesta sa dispara, incet, incet”, a precizat edilul.

Si majoritatea brailenilor ar alege, potrivit lui Dragomir, ca banii publici sa fie investiti cu prioritate „in conditii pentru oameni” si abia apoi „in conditii pentru caini”.

„Eu va intreb atat pe dumneavoastra, cei din mass-media, cat si pe fiecare cetatean: daca ar avea 1 miliard de lei noi, ce ar face, ar moderniza doua scoli sau ar renunta la modernizarea invatamantului, la constructia unor parcari in oras, la modernizarea unor parcuri de joaca si ar investi in crearea celui mai modern adapost de caini in Romania? Eu va spun ca in proportie de 95% , pentru ca nu putem sa avem majoritate, toti brailenii ar vota pentru modernizari in invatamant, in parcuri de joaca, in conditii pentru oameni si abia dupa aceea in conditii pentru caini. (…) Repet, este normal sa punem pe primul loc oamenii, investitiile in conditiile pentru oameni si dupa aceea pentru caini”, a mai adaugat primarul.

Comentarii