stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir, despre Calea Galati: „Eu stiu ca sunt unii foarte nemultumiti, ca si mine, dar nu eu stabilesc cine castiga licitatia. Prefer sa imi scrie numele pe garduri decat sa scrie penal. Nu vine nimeni cu mine in arest daca fac abuz in functie”

Primarul Marian Dragomir a declarat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca asteapta decizia instantei cu privire la reabilitarea Caii Galati, unde Primaria a reziliat contractul cu firma care a lucrat in bataie de joc, dar care refuza sa paraseasca santierul. Municipalitatea a cerut instantei ca firma sa elibereze amplasamentul, pentru a putea derula procedurile de organizare a unei noi licitatii.

„Cand o societate in insolventa iti castiga o licitatie, trebuie sa fii prevazator. Din pacate, nu stabilim noi cine castiga licitatia, ci se castiga in baza unei proceduri legale. (…) Nu poate primarul sa se duca sa ii dea afara cu forta, desi mi-as dori acest lucru. Trebuie sa asteptam hotararea instantei si sa respectam procedura legala, ca sa nu fim acuzati de abuz in functie. Noi am mers pe calea legala, ca sa pegatim urmatoarea licitatie. Au fugit de pe amplasament, dar au refuzat sa semneze procesele-verbale”, a spus Dragomir.

Edilul a mai precizat, intrebat cum vede criticile aduse de braileni la adresa sa, inclusiv decizia unui cetatean de a-i scrie numele pe gardul unei case de pe Calea Galati, ca prefera sa ii fie scris numele decat sa fie scris cuvantul „penal”: „Consider ca e dreptul lui sa scrie orice, dar nu e o situatie reala. Nu eu stabilesc cine castiga licitatia sau cu cine trebuie incheiate contractele. Exista o procedura legala. Eu stiu ca unii sunt foarte nemultumiiti, la fel ca si mine, dar nu putem sa uitam ca decat sa raspundem penal, respectam procedurile legale. Daca aveam o situatie nefericita, nu venea nimeni sa ne sustina. Nu venea in arest cu mine.”

Comentarii