stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir: „Costurile pentru noul padoc sunt foarte mari, de cateva sute de milioane de lei pe luna. Daca nu mai vrem caini pe strada, ne asumam investitia”

Primarul Marian Dragomir a anuntat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca in urmatoarea sedinta a Consiliului Local Municipal v-a prezenta consilierilor costurile estimative ale padocului pe care municipalitatea intentioneaza sa il construiasca la iesire din oras, in zona digului Braila-Galati. Edilul afirma ca este vorba, in afara de costurile constructiei, de „cateva sute de milioane” pe care Primaria le va plati lunar pentru intretinerea obiectivului.

„Vom decide dupa discutiile cu cei din Consiliul Local daca aceste cheltuieli sunt oportune. Daca ni le asumam, anul viitor vom avea al treilea adapost, cu o capacitate de 1.000 de caini sau vom vedea in functie de deciziile pe care le vom lua. Avem costurile de constructie si costurile de intretinere, care sunt lunare. Sunt costuri foarte mari din punctul meu de vedere, costuri de sute de milioane de lei pe luna cu utilitati, cheltuieli pentru personal, hrana pentru caini. Sunt foarte mari costurile din punctul meu de vedere”, a spus Dragomir.

La nivel personal, primarul a mentionat ca sustine inveestitia: „Trebuie sa ne asumam ce ne dorim in Braila: ne dorim caini pe strada sau nu ne mai dorim caini pe strada. Daca nu mai vrem caini, ne asumam aceasta investitie, daca consideram ca aceste costuri sunt foarte mari, atunci le vom spune brailenilor ca aceasta este decizia consilierilor municipali.”

Comentarii