stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir, celui care a distrus un salcam de pe Republicii: „Esti mai barbat? Mai puternic? Iti spun eu: esti doar las. Poate te-ai laudat cu fapta ta mizerabila”

Scoarta unuia dintre salcamii de pe strada Mihai Eminescu a fost decopertata, arborele urmand sa fie inlocuit. Primarul Marian Dragomir a postat pe o retea de socializare fotografii cu salcamul, insotite de un mesaj adresat celui care l-a distrus. Edilul il numeste „impertinent” si „las” pe faptas.

„Se spune ca in Saptamana patimilor ar trebui sa fim mai buni, mai intelegatori. Si totusi, cat de intelegator si de bun sa fii cu individul care a facut asa ceva? Ce ai rezolvat „stimabile” daca ai distrus salcamul de pe Str. Mihai Eminescu? Esti mai barbat? Mai puternic? Iti spun eu: esti doar impertinent si las!!! (…)  Ne-ai fortat sa il inlocuim din banii tai publici si ai cunoscutilor tai. In loc sa facem ceva frumos in oras, trebuie sa reparam dupa tine. Sa indreptam greselile tale. Stiu ca nu iti este rusine si poate te-ai laudat cu fapta ta mizerabila. Daca vreodata vei avea intelepciunea sa intelegi ce ai facut de fapt, sa pleci privirea de cate ori vei merge pe acea strada si vei vedea <<SALCAMII DE PE REGALA>>”, a scris Dragomir.

Primarul a mai precizat ca cel care a decopertat scoarta arborelui ar trebui sa isi asume fapta: „Daca ai personalitate si caracter vino si recunoaste ce ai facut. Nu te ascunde. Nu fi las!!!”

Comentarii