stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir, cearta cu USR pe apa de ploaie din factura CUP Dunarea: ”Este o lege care trebuie aplicata ca sa nu dam extemporale la anumite institutii”

Dupa ce Leonard Oprea, fost candidat USR pentru Camera Deputatilor, a comentat evenimentele organizate de Primarie cu ocazia deschiderii Oraselului Copiilor, precizand ca ”nota de plata a sarbatorii se regaseste partial si in factura umflata de Meteo cu potopul abatut peste oras”, primarul Marian Dragomir i-a replicat, acuzandu-i pe USR-isti ca sunt ”carcotasi on-line”.

”Hai ca s-a trezit si USR sa ne comenteze evenimentele pe care la organizam fara ca ei sa ne ajute cu ceva constructiv. Comentati, comentati ca atat v-a mai ramas. Noi discutam doar cu cei care au idei constructive. Voi ramaneti carcotasi on-line si noi cei care organizam lucruri concrete. Multumesc celor care ne-au ajutat, a scris Dragomir pe o retea de socializare.

Totusi, referitor la factura ”umflata”, edilul a mentionat ca ”legea trebuie aplicata pentru a nu da extemporale la anumite institutii”. 

Comentarii