stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir: „Cand situatia financiara o va permite, si elevii vor circula gratuit cu vehiculele Braicar”

Primarul Marian Dragomir a declarat ca elevii au, la acest moment, abonamente „partial subventionate” pe vehiculele Braicar si ca se va lua in calcul subventionarea totala, ca la pensionarii cu venituri de pana la 1.100 de lei, atunci cand situatia financiara a societatii de transport va permite si o astfel de masura.

„Elevii de liceu sunt intr-un numar de 7.682, au abonamente partial subventionate si poate, in viitor, cand Braicar va avea forta de a deveni unicul transportator din municipiu si va avea o situatie financiara prin care sa-si permita investitii mai multe in mijloace de transport, putem sa discutam si despre o suplimentare a subventionarii si pentru elevi si alte categorii. Pana atunci, partial abonamentele elevilor sunt subventionate. Cu siguranta o sa ii avem in vedere cand situatia financiara va permite”, a afirmat Dragomir.

Edilul a mai precizat ca „intotdeanaua vor exista oameni multumiti si oameni nemultumiti”, aratand ca este „convins” ca masura prin care a oferit gratuitate pensionarilor cu venituri de pana la 1.100 de lei si studentilor este una „buna”.

Comentarii