stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir: „Brailenii si-au dorit dintotdeauna sa aiba un McDonald’s, sa nu mai fie nevoiti sa se duca la Galati”

Primarul Marian Dragomir a facut mai multe precizari legate de viitorul restaurant McDonald’s care va fi deschis in Braila, negand zvonurile conform carora va fi amplasat „pe o locatie privata, dar nu pe triunghiul din Bariera, unde Primaria are un litigiu, si nici in spalatoria auto care este inchisa”.

Terenul aflat in parculetul din Bariera Calarasilor este detinut de consilierul municipal Daniela Radulescu (ALDE), iar cladirea fostei spalatorii auto ar fi proprietatea lui Gheorghe Bunea Stancu.

„Primele tatonari au inceput in urma cu aproximaiv sase luni. Discutiile serioase s-au intensificat in ultimile trei luni. Ne-am intalnit cu ei de mai multe ori. Au venit la sediul Primariei impreuna cu proprietarii. Ne-am manifestat sustinere totala. (…) Este o alta locatie, dar nu pot sa va ofer detalii deocamdata. Pot spune doar atat, ca este o zona privata. Cu o luna de zile in urma au obtinut certificat de urbanism”, a precizat Dragomir.

Edilul a mai adaugat faptul ca Primaria „a manifestat toata sustinerea pentru aceasta investitie” intrucat „brailenii si-au dorit dintotdeauna sa aiba un McDonald’s aici, sa nu mai fie nevoiti sa se ducă la Galati”.

„Si apoi, vrem sa existe libertatea ca fiecare sa poata alege sa manance acolo unde vrea. La un restaurant de tipul acesta sau la alte tipuri de restaurante. Noi trebuie să le dăm tuturor posibilitatea să aleagă in functie de preferinte. Daca ani de zile nu au venit, de ce nu au fost primiti? Daca acum vor sa vina, avem cativa carcotasi de serviciu! Pe cat punem pariu ca multi din cei care critica vor fi primii care se vor imbulzi la deschidere?”, a mai mentionat primarul Dragomir.

Comentarii