stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir: „Am blocat vreo 40 de persoane pe Facebook, care foloseau cuvinte triviale. Mai murmur in gandul meu cateodata, ca fiecare”

Primarul Marian Dragomir a declarat, saptamana trecuta, in cadrul emisiunii „Fata-n fata”, la Realitatea TV Galati-Braila, ca, de cand ocupa fotoliul de edil, a blocat aproximativ 40 de utilizatori de Facebook, internauti „care folosesc cuvinte triviale”. De cealalta parte, Dragomir afirma ca le raspunde celor care folosesc un limbaj decent si celor care nu se afla in spatele unor conturi false.

„Uneori, pe Facebook, e lipsit de bun-simt. Sa stiti ca sunt unii care nu se exprima civilizat. Pe aceia ii ignor. E normal, tine de prestanta unui primar. Ii ignor total pe cei care folosesc cuvinte triviale, ii blochez. Celor care folosesc un limbaj decent si nu sunt conturi fake le raspund. Unii au idei foarte bune si am preluat din ele”, a spus primarul.

Totodata, sursa citata a mai precizat ca sunt momente cand „se mai enerveaza” citind comentariile unora dintre internauti: „Trebuie sa ma abtin de foarte multe ori, mai murmur in gandul meu cateodata, ca fiecare. Incerc sa fiu mai diplomat uneori.”

Comentarii