stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir, arogant cu un brailean care-l critica pentru Calea Galati: „Stimabile, te invit la Primarie detasat pentru 2 saptamani”

Primarul Marian Dragomir ii ironizeaza pe brailenii care il critica pe retelele de socializare pentru santierul suspendat de pe Calea Galati, aratand ca de vina pentru situatia creata sunt firma care a castigat licitatia si instanta. Edilul l-a invitat pe un internaut „la Primarie detasat pentru 2 sapataman”, precizand ca il va desemna in comisia de licitatie.

„Am raspuns. A scris si in presa. Judecatoria Braila a considerat nelegala masura noastra de evacuare a aplasamentului de constructor. Nu am ales eu acea firma stimabile. Pana aflam cum este cu respectul reciproc, data viitoare TE invit la primarie detasat pentru 2 sapatamani, TE desemnam in comisia de licitatie si dupa ce se analizeaza toate societatile calificate din punctul de vedere al documentelor sa ne explici cum excluzi pe cineva care indeplineste criteriile stabilite de lege nu de angajati.  (…) Ei doar au fugit de pe santier. Dar refuza predarea catre primarie. Sunt proceduri legale de care se folosesc abuziv si deocamdata Judecatoria Braila le da dreptate sa nu predea amplasamentul. Deocamdata conform deciziei Judecatoriei Braila. Nu avem voie sa evacuam constructorul de pe amplasament … nu cumva sa … il prejudiciem”, a mentionat Dragomir.

Lucrarile de reabilitare a Caii Galati au fost sistate din cauza „Telor Invest”, firma care a castigat licitatia, dar a lucrat, daca se poate folosi acest verb, luni de zile in bataie de joc. Primarul Dragomir sustine ca instanta a respins demersurile Municipalitatii de solutionare a problemei, fiind obligat sa astepte expirarea contractului.

Comentarii