stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir anunta victoria PSD la Braila: „Va multumesc mult pentru incredere si sustinere! Rezultatul de peste 55% in municipiul Braila este foarte bun”

Primarul Marian Dragomir a postat un mesaj pe o retea de socializare, la mai bine de doua ore de la inchiderea sectiilor de votare, multumindu-le brailenilor „pentru incredere si sustinere”. Edilul social-democrat anunta ca PSD a obtinut peste 55% dintre sufragii in municipiul Braila.

„VICTORIE PSD!!! Rezultatul de peste 55% in Mun. Braila este foarte bun si reprezinta o crestere importanta de la alegerile locale la cele parlamentare. S-a demonstrat inca o data ca se voteaza partide care au programe, care au demonstrat,care au aplicat proiectele asumate, care fac campanie pozitiva. In Mun. Braila mi-as dori sa cred ca aceasta crestere se datoreaza echipei PSD, programului asumat si poate modului in care PSD a transformat in Braila proiectele in fapte. Celor care au comentat ca eu am pus in aplicare proiecte la Primaria Braila pentru alegerile parlamentare le trasnmit ca mandatul meu de primar este de 4 ani. Si abia am 5 luni…….. Va multumesc mult pentru incredere si sustinere!!! Cu prietenie (si multa bucurie)”, se arata in mesajul lui Dragomir.

Comentarii