stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir anunta ca incepe constructia a peste 200 de locuri de parcare | Contract de peste 1 milion de lei

Primarul Marian Dragomir a anuntat, prin intermediul unei retele de socializare, ca luni, 4 septembrie, va semna primul contract pentru modernizare parcari din mandatul sau, urmand sa fie construite 226 de noi locuri de parcare in mai multe zone din municipiu.

„A durat mai mult ca urmare a contestatiilor dar in cele din urma procedura a fost finalizata si urmeaza inceperea proiectarii, obtinerea avizelor, obtinerea autorizatiei de construire si realizarea lor”, a scris Dragomir.

Locatiile unde vor fi construite parcarile: Str. Pietatii – intre Policlinica nr. 2 intre Medicina Legala si blocurile A6 si A8 – 93 de locuri de parcare ; Cartier Viziru 1 – intre blocurile 12, 13 si 14 – 43 de locuri de parcare ; Aleea Nada Florilor bl. 9 – 43 de locuri de parcare ; Sos. Buzaului intre blocurile Gradinita 55 si blocurile B2, B18 si B19 ; B-dul Dorobanti – zona blocurilor B16, B18 si B14 – 19 de locuri de parcare.

Valoarea estimata a proiectului este de 1.300.435 lei.

Edilul a mai precizat ca „urmeaza lotul de parcari din fata Bazinului olimpic care se construieste intre Sala Polivalenta si Liceul cu Program Sportiv si apoi alte loturi de parcari care vor fi anuntate la momentul finalizarii licitatiilor”.

Comentarii