stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir anunta ca in Braila „se lucreaza pe mai multe fronturi” | „Reparatii strazi, borduri pe Calea Galati, schite pentru noi parcari. Urmeaza strazile neasfaltate si aparatele fitness in parcuri”

In Braila „se lucreaza pe mai multe fronturi”. Anuntul vine din partea primarului Marian Dragomir, care a precizat ca astazi (n.r. luni, 6 martie) se repara strazi in cartierul Viziru, dar si Soseaua de Centura, se monteaza borduri pe Calea Galati, se desfasoara lucrari pentru modernizarea si extinderea Pietei Microhala si se creioneaza schitele unor noi parcari.

„Vor urma la reparatii renumitul drum catre BAC (n.r. trecere BAC Smardan) si alte zone. Se lucreaza la Calea Galati – au fost aduse primele borduri, urmeaza covor asfaltic. Se lucreaza la montajul corpurilor de iluminat pe led, la infrumusetarea orasului cu Seroplant – la Parcul Monument, in Bariera si in Cartierul Obor (urmeaza in Hipodrom)”, a precizat primarul pe o retea de socializare.

Edilul a mai mentionat faptul ca, „dupa votarea bugetului”, Primaria se pregateste de interventia pe strazile neasfaltate, urmand sa fie lansate in licitatie publica proiectarea si executia acestora. Totodata, anuntul lui Dragomir face referire si la parcurile de joaca cu aparate fitness, una dintre promisiunile din campania electorala.

Comentarii