stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir a gasit VINOVATUL pentru bolovanii din autobuz: soferul proaspat angajat | „Sper sa nu fie metehne din perioada cand lucra pe maxi-taxi”

Primarul Marian Dragomir a catalogat ca fiind jenante imaginile surprinse recent intr-un autobuz „Braicar”, unde un scaun defect a fost „reparat” cu ajutorul unor bolovani. Edilul a cerut explicatii scrie de la soferul autovehicului, dar si de la dispeceratul operatorului public de transport calatori.

„Am cerut note explicative pentru a vedea daca s-a comunicat in mod real, daca s-a comunicat, ce masuri s-au luat si daca nu s-au luat masuri, de ce nu s-au luat. Am inteles ca soferul este angajat de la inceputul lunii octombrie la „Braicar” si a avut, in trecut, o activitate la una dintre societatile de maxi-taxi. Sper ca acele imagini sa nu fie si metehne din perioada in care lucra pe maxi-taxi”, a spus Dragomir.

Situatii precum cele din imaginile devenite virale pe retelele de socializare, create de „persoane care nu realizeaza situatia penibila in care ne-au pus pe toti si care cred ca (n.r. situatiile) merg la infinit”, „pun in umbra toate investitiile Primariei in 32 de autobuze noi, cumparate intr-un an si patru luni”, a mai explicat primarul.

Comentarii