stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir a depus JURAMANTUL | Edilul le-a multumit brailenilor: „Vreau sa-i asiguram pe toti, chiar si pe cei care nu ne-au votat, ca interesul lor va fi pe primul plan”

Consilierii locali municipali alesi si primarul ales Marian Dragomir au depus jurmantul, miercuri, in cadrul ceremoniei de constituire a noului Consiliu Local Municipal. La evenimentul care a avut loc in Sala Mare a Palatului Administrativ, fata de sedinta similara a Consiliului Judetean, nu a participat Simona Draghincescu, subprefectul cu atributii de prefect, ci subprefectul Vasilica Vilcu.

Dupa ce a depus juramantul, Dragomir, care a castigat cu peste 63% dintre sufragii cel de-al doilea mandat de primar, le-a adresat un mesaj brailenilor.

„Vreau sa multumim in primul rand brailenilor care ne-au acordat increderea lor prin votul de la alegerile locale, sa-i asiguram ca acest juramant va fi pus in practicasi vom face tot ceea ce sta in puterea si priceperea noastra pentru binele locuitorilor municipiului Braila. Vreau sa-i asiguram pe toti brailenii, chiar si pe cei care nu ne-au votat, ca interesul lor va fi pe primul plan, iar lucrurile pe care le-am inceput in primul mandat, le vom continua in al doilea mandat. In mod cert va fi obligatia noastra ca in acesti patru ani de zile sa venim si cu alte proiecte mult mai inovative pentru municipiul Braila”, a declarat edilul.

Consiliul Local Municipal este format din 27 de consilieri locali municipali, respectiv 18 consilier PSD, 7 consilieri PNL si 2 consilieri PMP.

 

Comentarii