stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir a dat pe mana procurorilor cazul chioscurilor ilegale din fata magazinului Winmarkt

Primarul Marian Dragomir a anuntat ca situatia chioscurilor amplasate ilegal in fata magazinului Winmarkt a ajuns pe masa procurorilor de la Parchetul de pe langa Judecatorie. Intre timp, proprietarii celor doua constructii, un magazin de inramat tablouri si o florarie, au fost amendati cu cate 1.000 de lei.

Desi sunt construite pe proprietate privata, chioscurile au aparut fara autorizatiile necesare, tinand cont ca zona face parte din Centrul Istoric.

„Am verificat legalitatea sau mai putin legalitatea constructiilor din fata magazinului Winmarkt si concluzia este urmatoarea: proprietara constructiei in care functioneaza magazinul de inramat tablouri a fost sanctionata contraventional cu amenda de 1.000 de lei, proprietarul modulului in care functioneaza floraria a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 1.000 de lei, iar proprietarul imobilului situat pe strada 1 decembrie 1918 nr. 144, pentru lucrarile executate, va avea de dat declaratii la Parchetul de pe langa Judecatoria Braila. Este un semnal de alarma ca nu ne jucam cu cei care construiesc ilegal si abuziv, chiar si pe domeniul privat, adevarate monstruozitati pentru orasul nostru”, a spus edilul.

Comentarii