stiri Braila – debraila.ro

Primarul din Bertestii de Jos vrea sa fie seful liberalilor braileni | „Nu difera problemele Bertestiului de cele ale Brailei. Inca sunt tanar, am dus viata sportiva…”

Primarul comunei Bertestii de Jos, Costel Capbun, s-a inscris in cursa pentru presedintia Organizatiei Judetene PNL. Alegerile vor avea loc pe 22 aprilie, pana acum anuntandu-si candidatura doar fostul viceprimar Alexandru Danaila. Un alt liberal, necunoscut opiniei publice, de profesie economist, a intrat in „batalie”.

Primar aflat la al patrulea mandat, Capbun sustine ca isi asuma greutatea functiei si ca este pregatit sa fie liderul Opozitiei. Calitatile care il recomanda, in propria viziune: „multa cunostinta de administratie publica”, „meritul de a fi fost liderul primarilor liberali”, dar, nu in ultimul rand, „viata sportiva”.

„Nu mi se parea normal sa fie un singur candidat. Vreau ca PNL sa fie ce trebuie sa fie, sa avem castig de cauza la urmatoarele alageri. Noi, toti primarii PNL, ne-am facut datoria in alegerile locale si cei de la municipiu…. stiti ce scor a fost la Braila. Principalul meu obiectiv e ca PNL sa fie condus de toti liberalii, mai ales de cei de pe margine. Vreau ca Braila sa fie condusa cu idei liberale. Sa conduca o echipa, nu doar un presedinte. Am atata cunostinta de administratie publica locala incat pot face fata. Nu difera problemele Bertestiului de cele ale Brailei si stiu sa fac opozitie. Eu am fost unul dintre liderii primarilor din PNL, am un merit. Cu timpul am o problema, sa ma impart intre comunitatea care m-a ales si Braila, daca voi fi ales, insa inca sunt tanar, am dus viata sportiva…”, a declarat Costel Capbun pentru DEBRAILA.

Celalalt candidat este un vechi membru al partidului, Adrian Busurca.

Comentarii