stiri Braila – debraila.ro

Primarul, despre „spalatoria” de la Politia Locala: „Sunt suparat!”

Primarul Marian Dragomir a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca este „suparat” din cauza scandalului public declansat dupa aparitia imaginilor in care un politist ii spala, in curtea Politiei Locale, bolidul adjunctului Dumitru Hahui, aratand ca „cea mai eleganta iesire” din scandal ar fi fost demisia lui Hahui.

„Sunt trist sau dezamagit din cauza scandalului in care a fost atrasa Politia Locala, intr-o perioada in care am incercat foarte mult sa crestem imaginea Primariei si a tuturor institutiilor din subordine. Sunt suparat pe situatie si pe modul in care am ajuns la aceasta situatie. Am considerat ca cea mai eleganta iesire ar fi fost retragerea domnului Hahui. De dimineata, de la ora 7, am fost sunat sa intru in direct la posturile nationale. Lucrurile astea nu aduc niciun plus de imagine Primariei sau orasului”, a spus Dragomir.

Edilul a mai precizat ca asteapta declaratia politistului care a spalat masina, pentru a vedea daca sustine ca a fost un act benevol sau a primt un ordin: „Nu cred ca de drag i-a spalat masina. E foarte importat sa ne asumam adevarul.”

Comentarii