stiri Braila – debraila.ro

Primarul: „Costurile deszapezirii vor depasi 2 milioane de lei. Puteam face si de 1 milion de lei vechi, dar nu si-ar fi dorit nimeni acea deszapezire”

Primarul Marian Dragomir a anuntat ca Primaria va plati pentru actiunile de deszapezire peste 2 milioane de lei, bani ramasi de la deszapezirea de anul trecut. Edilul sustine ca factura deszapezirii este mai mare ca in anii precedenti pentru ca au fost „mult mai multe utilaje in oras”, lucrandu-se „la foc continuu, peste 36 de ore”.

„N-am facut inca un calcul final, dar probabil vom depasi 2 milioane de lei noi. Am avut mult mai multe utilaje in oras, s-a lucrat pe parcursul a mult mai multe ore, si lucrurile acestea s-au reflectat in factura de la deszapezire. Cand lucrezi cu peste 110 utilaje, la foc continuu, peste 36 de ore, se vede in factura. Vom folosi banii ramasi de la deszapezirea de anul trecut. Sa nu uitam ca am avut cod rosu la Braila, ca am avut o cantitate foarte mare de zapada si ca s-a actionat permanent pe toate strazile dintre blocuri, pe toate strazile din zonele unde avem case, pentru a asigura fluenta circulatiei. Nu am avut intarzieri ale mijloacelor de transport in comun si lucrul acesta a generat alte costuri. Nu am inregistrat blocaje in trafic. Este adevarat ca noi puteam face si o deszapezire care costa 1 milion de lei vechi, insa nu si-ar fi dorit nimeni acea deszapezire, a precizat Dragomir.

Comentarii