stiri Braila – debraila.ro

Primarul Brailei spune ca voteaza „DA” la referendumul din 6-7 octombrie si vorbeste despre „cei care nu inteleg valorile familiei”

Primarul Marian Dragomir a anuntat, pe o retea de socializare, ca va participa la referendumul pentru modificarea Constitutiei din 6-7 octombrie, in sensul specificarii faptului ca „familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie”, in varianta actuala existand formula „intre soti”.

Mai mult decat atat, edilul a precizat ca va vota cu „DA” la intrebarea „Sunteti de acord cu legea de revizuire a Constitutiei Romaniei in forma aprobata de Parlament?”.

„Familia din Romania este constituita de mii de ani din barbat si femeie. Pentru acest motiv votez „DA” la Referendum”, a explicat Dragomir.

Totodata, Dragomir afirma ca doar „cei care nu inteleg valorile familiei” pot uita „povestile bunicilor, dragostea de mama si bucuria de la nasterea copiilor si nepotilor”.

„Intr-o societate moderna si toleranta pot intelege multe din provocarile acestor ani, dar respect valorile traditionale ale familiei”, a conchis sursa citata.

Comentarii