stiri Braila – debraila.ro

Primarul Brailei, in prima zi cu noi restrictii: „In cursul saptamanii, Guvernul a convins COVIDUL sa iasa la atac de la ora 22:01. Niciodata nu as fi impus masuri lipsite de logica!” | Despre mall: „5 persoane au COVID in Varsatura. Care este logica acestei masuri? Aglomerarea brailenilor in mall”

Primarul Marian Dragomir sustine faptul ca masura inchiderii magazinelor la ora 18:00 este una „lipsita de logica”, facand referire inclusiv la situatia mall-ului de la marginea municipiului, caruia i se aplica restrictiile unei incidente de peste 7,5 la mie, intrucat se afla pe teritoriul localitatii Varsatura.

Edilul mai afirma ca „restrictiile fara logica scad increderea in autoritati”, fapt care „conduce la revolta populatiei”.

In municipiu, incepand de vineri, magazinele se inchid la ora 18:00, iar circulatia va fi interzisa dupa ora 20:00, rata de incidenta depasind 4 la mie.

„Niciodata nu as fi impus astfel de masuri lipsite de logica. NICIODATA! In week-end magazinele, restaurantele etc. se inchid la ora 18.00! In cursul saptamanii se inchid la ora 21.00! Ce studiu a generat aceste ore? Este o regula stabilita de aceiasi oameni care au inchis pietele anul trecut? STUDIU DE CAZ: 3.000 de braileni merg in 13 ore la 1 supermarket = 230 braileni / 1 ora; 3.000 de braileni merg in 10 ore la 1 supermarket = 300 braileni / 1 ora. CARE ESTE LOGICA ACESTEI MASURI? DISTANTAREA FIZICA? SERIOS? 

Braila Mall este la marginea Satului Varsatura. 5 persoane din 617 au COVID in Satul Varsatura – Incidenta 8,1! Oare cate zeci din cei 617 locuitori merg la Mall? Zeci de mii de braileni merg la Braila Mall. Municipiul Braila – Incidenta 4,04! Si, totusi, Braila Mall se inchide zilnic la ora 18.00 … CARE ESTE LOGICA ACESTEI MASURI ? AGLOMERAREA BRAILENILOR IN MALL SAU IN MAGAZINELE DIN MUNICIPIU? 
In week-end brailenii trebuie sa intre in casa la ora 20.00. In cursul saptamanii GUVERNUL a convins COVIDUL sa iasa la atac de la ora 22.01! CARE ESTE LOGICA ACESTEI MASURI? La peste 3 cazuri la 1.000 de locuitori ati inchis partial scolile. Acum dati lockdown mascat la scoli sub forma unei vacante extinse. La peste 5 cazuri la 1.000 de locuitori ne-ati chemat la vot! Pentru voi este votul mai important decat scoala? CARE ESTE LOGICA ACESTEI MASURI ?

Ministrul Sanatatii nu poarta masca, Ministrul Muncii merge la petreceri fara masca, fostul guvern a fost surprins cu bautura pe masa, nu purtau masca … Ei nu respecta regulile impuse chiar de ei, dar pe noi ne amendeaza cand suntem singuri pe strada si nu purtam masca … NU VA ESTE RUSINE? CARE ESTE LOGICA VOASTRA? CONCLUZIA: Restrictiile fara logica scad increderea in autoritati! Lipsa increderii in autoritati conduce la revolta populatiei!”
Comentarii