stiri Braila – debraila.ro

Primarul Brailei, apel pe Facebook: „Nu se inchide orasul! Stop fake news” | Atac la PNL: „Prin retragerea lui Citu, recunoaste ca este interesat doar de circ si scandal politic”

Primarul Marian Dragomir a publicat, joi, pe retelele de socializare, un mesaj prin care ii indeamna pe braileni „sa obtina informatii doar din surse autorizate”, in contextul numeroaselor dezinformari cu privire la COVID -19.

Edilul a facut referire si la inchiderea orasului, un scenariu vehiculat in mediul online.

„FII RESPONSABIL – NU DISTRIBUI FAKE NEWS! 1. Nu se inchide orasul! 2. Nu se opreste apa! 3. Nu exista COVID-19 in Braila! 4. Nu se suspenda trasportul public! 5. Nu se opreste energia electrica! 6. Nu se opreste accesul la internet! VA ROG SA NU CREDETI POSTARILE FALSE CARE URMARESC CREAREA UNOR SITUATII DE PANICA. VA RECOMAND SA OBTINETI INFORMATIi DOAR DIN SURSE AUTORIZATE, DE PE PAGINILE OFICIALE ALE INSTITUTIILOR PUBLICE SAU ALE CONDUCATORILOR ACESTORA! Va multumesc pentru incredere si va asigur ca voi comunica intotdeauna la fel de transparent si deschis cu brailenii”, a aratat Dragomir.

In finalul mesajului, primarul Marian Dragomir a facut referire si la situatia politica actuala, acuzand PNL ca „este interesat doar de circ”.

„Regret iresponsabilitatea PNL, care, prin retragerea premierului incompetent Citu, recunoste ca este interesat doar de circ si scandal politic, in aceste momente critice. Va asigur ca Primaria Braila si echipa de pe plan local are maturitatea si responsabilitatea gestionarii situatiei conform atributiilor proprii”, a mai precizat sursa citata.

Comentarii