stiri Braila – debraila.ro

Primarii din Ianca si Faurei il vor pe Mihai Tudose la sefia PSD Braila | „Din cate stiu eu, va candida!”

Social-democratii George Fanel Chirita si Ionel Voinea, primarii oraselor Ianca si Faurei, l-ar sustine fara rezerve pe fostul premier Mihai Tudose la presedintia Organizatiei Judetene PSD, in contextul alegerilor care vor avea loc in 11 filiale conduse de lideri interimari, printre care si Braila.

Chirita a declarat pentru DEBRAILA.ro ca are cunostinta de faptul ca deputatul va intra in cursa pentru sefia organizatiei.

„Mihai Tudose este, de departe, cea mai buna varianta. Il cunosc foarte bine, este deputatul nostru. Eu din cate stiu, da, va candida! A fost timpul prea scurt ca sa vorbesc cu alti colegi primari, dar, repet, Tudose este cea mai buna varianta”, a precizat edilul din Ianca.

De cealalta parte, primarul Faureiului afirma ca ar merge pe mana fostului premier daca si-ar depune candidatura.

„Categoric, pe Mihai Tudose. Il sustin fara discutie. Insa, daca n-ar candida, cred ca ar trebui un presedinte mai tanar, mai dinamic”, a mentionat si Voinea.

Potrivit presei centrale, Liviu Dragnea, liderul PSD, le-a cerut presedintilor interimari sa inceapa cat mai rapid pregatirile pe plan local pentru organizarea conferintelor judetene. Cel mai probabil, noii sefi de organizatii vor fi alesi pana la mijlocul lunii octombrie.

Comentarii