stiri Braila – debraila.ro

Prima batalie din PNL Braila: Canciu VS. Pricop | Sefia Organizatiei Municipale, disputata de taberele Popa si Boboc

Prima batalie electorala din PNL Braila se disputa pe 19 iunie. Este vorba despre alegerile pentru functia de presedinte al Organizatiei Municipale, iar data a fost stabilita, prin vot, in cadrul unei sedinte a conducerii filialei.

In ultima zi a lunii iulie se vor desfasura si alegerile pentru fotoliul de presedinte al filialei, disputat de deputatul Alexandru Popa si secretarul de stat Catalin Boboc, actual presedinte interimar. Cele doua tabere din partid si-au disputat inclusiv data de 19 iunie pentru alegerile de la „Municipiu”, care a fost propusa de Popa si a obtinut un vot covarsitor in Biroul Politic Judetean. 

Cele doua tabere din filiala vor avea astfel prima confruntare pe voturi, dupa ce s-au duelat in declaratii publice deloc prietenoase. Tabara parlamentarului Popa il sustine la sefia Organizatiei Municipale pe actualul lider interimar Catalin Canciu (foto stanga), consilier local municipal si inspector scolar general pana in urma cu doar cateva zile. De cealalta parte, tabara lui Boboc il doreste ca presedinte al Organizatiei Municipale pe consilierul judetean Cristian Pricop (foto dreapta), de profesie medic ortoped.

Cea mai recenta disputa dintre cele doua tabere a fost legata de demiterea lui Catalin Canciu de la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean, care ar fi fost orchestrata de Catalin Boboc.

„Niciodata nu as putea sa am o actiune impotriva unui coleg de-al meu. La cate telefoane am primit din partea colegilor mei (n.r. dupa demiterea lui Canciu), cred ca mi-a intarit pozitia in partid, nu mi-a slabit-o. Prin asemenea mizerii, Catalin Boboc le arata oamenilor ca eu sunt singura varianta viabila pentru functia de presedinte al PNL Braila”, a declarat Popa.

De mentionat este faptul ca Alexandru Popa il sustine pe Ludovic Orban pentru sefia PNL, in timp ce Catalin Boboc se afla in „barca” premierului Florin Citu.

Comentarii