stiri Braila – debraila.ro

Presedintele CJ: „Pierd sau castiga meciuri, salariul jucatoarelor HC Dunarea este acelasi. Ar trebui modificate contractele: daca pierd sa le fi diminuat salariul”

Presedintele Consiliului Judetean, Francisk Iulian Chiriac, a declarat, joi, ca institutia trebuie sa controleze mai bine modul in care sunt cheltuiti banii publici care ajung la clubul de handbal „Dunarea”. Mai mult decat atat, Chiriac considera ca jucatoarele nu ar trebui sa mai primeasca un salariu fix, ci ar trebui introdusa in contracte o clauza care tine de performanta.

„Ne dorim cat mai mult ca banul public sa fie controlat cat mai bine, efectiv si pe contractele jucatoarelor. Anumite clauze din contract ar trebui modificate, pentru a le determina sa joace mult mai bine, cu o penalizare pe luna respectiva daca meciul este pierdut. Intr-un anumit cuantum sa le fie redus salariul, in functie de meciul pierdut, egal sau victorie. La victorie, putem oferi prime. Ele au un salariu fix, fie ca castiga, fie ca pierd, isi iau acelasi salariu. Ar trebui sa punem conditii de performanta. Daca vor castiga sa ia prime, daca pierd sa le putem diminua salariul, a spus seful CJ.

Comentarii