stiri Braila – debraila.ro

Presa centrala, despre HC Dunarea | Antrenorul Buceschi spune ca situatia e „disperata”, vorbind despre o deplasare intr-un microbuz, „cu genunchii la gura”

Deplasarea la Bucuresti, pentru meciul cu CSM, a fost una „halucinanta” pentru HC Dunarea, potrivit Gazetei Sporturilor. Fetele au plecat, miercuri, chiar in ziua in care avea loc partida, de la Braila spre capitala, cu un microbuz in care de abia incapeau. Mai mult decat atat, ar fi mancat pizza „pe genunchi” din cauza ca n-au avut bani pentru o masa calda la restaurant.

„Am plecat pe la 11:30 de la Braila si am ajuns cu o ora inaintea jocului. A fost si drumul greu, cu polei pe jos, era sa facem si accident”, a spus, conform GSP, Madalina Zamfirescu, una dintre jucatoarele HC Dunarea.

Totodata, antrenorul Costica Buceschi a povestit ca fetele au stat in microbuz „cu genunchii la gura”, cele mai inalte intinzandu-si picioarele pe culoar.

„Am fost singura echipa care nu a primit niciun ban de Sarbatori. E greu in aceste conditii sa le mai poti motiva pe fete. (…) Problema este ca am venit cu un microbuz de 20 de locuri, stai cu genunchii la gura. Fetele mai inalte au stat pe culoarul microbuzului, pe genti, sa poata sa-si intinda picioarele. (…) Firma de transport cu care faceam deplasarile nu mai vrea sa ne duca. S-au stras datorii mari, din ce am inteles si noi. Si, in aceste conditii, mergem si noi cu ce putem. Ne gandim cu groaza ca etapa viitoare vom juca la Zalau. O placere cu microbuzul pana acolo. E o situatie grea, dar speram sa iesim la liman. E o situatie disperata”, a declarat Buceschi pentru sursa citata.

La Bucuresti, handbalistele n-au mancat intr-un restaurant, ci si-au cumparat pizza: „Am cumparat pizza si am mancat in microbuz”.

„Cum e situatia? Ca la Braila! E greu, sunt mari probleme, eu am venit mai tarziu, dar fetele care au fost de la inceput sunt intr-o situatie disperata. Speram sa se rezolve totul. Atat mai avem sperante”, a precizat si Eliza Buceschi, jucatoare HC Dunarea si fiica antrenorului echipei.

Comentarii