stiri Braila – debraila.ro

Prefectul vorbeste despre „o liniste sinistra” pe strazile Brailei si il pune la ZID pe primar: „Intoxica spatiul public!” | Sugereaza ca Dragomir nu e de partea celor responsabili si ii invita pe cetateni sa aleaga de partea cui sunt: „A celor care risca vietile altora, intoxica spatiul public sau a celor responsabili, empatici…”

Prefectul Catalin Boboc a publicat, pe o retea de socializare, o fotografie care arata Calea Calarasilor fara masini, la orele serii, vorbind despre „o liniste sinistra, sparta cand si cand de sirene si lumini de girofar”.

„Cam asa arata aseara, Braila, la ora 19.00. La o luna de la confirmarea primului caz de COVID-19, in Romania. O liniste sinistra, sparta cand si cand de sirene si lumini de girofar. Suna rau, dar ne face bine! Asta ne spune ca schimbarea a inceput deja si, ne place sau nu, facem parte din ea. Acum, sta in puterea noastra de care parte alegem sa fim”, a precizat Boboc.

Totodata, prefectul a facut referire si la primarul Marian Dragomir, lasand sa se inteleaga ca face parte  din tabara „celor care intoxica spatiul public cu mesaje populiste, can-can si eroism politic”. Catalin Boboc a subliniat faptul ca cetatenii trebuie sa aleaga in ce tabara se situeaza.

„De partea celor care risca vietile altora doar pentru un moft invelit in tot feluri de pretexte si misuna zilnic prin piete, magazine si farmacii!!! De partea celor care intoxica spatiul public cu mesaje populiste, can-can si eroism politic de tipul „vulturului” care „nu demisioneaza”, de parca mai conteaza acum, cine e vultur si cine nu… ORI, a celor responsabili, empatici si recunoscatori pentru ceea ce avem si putem oferi la randul nostru. Trebuie sa stam acasa, sa evitam deplasarile mai putin urgente si sa respectam cu sfintenie regulile de igiena!”, a concluzionat sursa citata.

Recent, primarul Dragomir a publicat, tot pe o retea de socializare, sintagma „Decat o viata sluga, mai bine 4 ani vultur!”, mentionand ca nu demisioneaza. Era o referire la demisia din functie a fostului ministru al Sanatatii, Victor Costache.

Comentarii