stiri Braila – debraila.ro

Prefectul Cochino ii cere demisia directorului bataus de la Clubul Sportiv Municipal: „Daca mai are o farama de demnitate…”

Prefectul Madalin Cochino se arata oripilata de faptul ca directorul Clubului Sportiv Municipal, Dumitru Blanaru, a fost condamnat in prima instanta pentru ca si-a lovit fosta sotie, cerandu-i public demisia din functie.

„Informatia din media cu privire la comportamentul domnului Blanaru, directorul Clubului Sportiv Municipal Braila, fata de fosta sotie, m-a oripilat, cu atat mai mult cu cat domnia sa ocupa o functie publica, intr-un domeniu ce trebuie sa exceleze in fair play. Ma intreb insa de ce a fost numit la conducerea acestui club in august 2015, cand se consumase aceasta violenta si, mai ales, de ce a fost reconfirmat pe post. Violenta impotriva femeii nu poate fi niciodata acceptata, scuzata sau tolerata, trebuie blamata cu toata fermitatea. Daca mai are o farama de demnitate, domnul Dumitru Aurelian BLANARU trebuie sa demisioneze de la conducerea Clubului Sportiv Municipal. Sper sa faca acest gest curand, pentru a marca in mod pozitiv ,,Ziua Internationala pentru eliminarea violentei impotriva femeilor” – 25 noiembrie”, a precizat prefectul judetului pe o retea de socializare.

In urma cu doi ani, fosta sotie a lui Blanaru a cerut instantei sa fie protejata printr-un ordin de protectie.

Comentarii